6. Babamama Expo – Kihagyhatatlan a babázáshoz!

0

A legfelkészültebb baba-mama eseményen minden megtalálható, kipróbálható, és meg is vásárolható, amire szükség lehet a gondtalan babázáshoz. A bababútorok, babakocsik, gyerekülések, bababiztonsági eszközök, ruhák, játékok legszélesebb választéka, újdonságok és karácsonyi kedvezmények is várják látogatóinkat. Három kiemelt témánk idén a kismamák egészséges életmódja, a kismama divat és babaszoba berendezés. Büszkék vagyunk rá, hogy közel 9000 négyzetméteren nálunk tekinthetik meg először a látogatók a legújabb termékeket és szolgáltatásokat, melyek nélkülözhetetlenek a babatervezéshez és babázáshoz.” – mutatja be az eseményt Fülöp Judit főszervező.

A kiállítók mellett a rendezvényt egész napos színpadi program, nyereményjátékok és felejthetetlen élmények fűszerezik. Rengeteg helyszíni tanácsadás és szakértő áll a látogatók rendelkezésére:

? kedvezményes helyszíni 4D ultrahang

? felkészülés a fogamzásra, várandósságra

? terhesség alatti táplálkozás, vitaminok

? kismama divattanácsadás

? gyermek- és családtámogatási lehetőségek

Idén a babaszoba design önálló blokkban jelenik meg, és mutatja be a legújabb trendeket, a jövő irányzatait a látogatóknak. Az eseményre érdemes alaprajzzal, konkrét kérdésekkel érkezni, mert szakemberek segítségével olyan bútorok és eszközök választhatók, melyek akár 10 éven át is szolgálhatják a változó életkort és az azzal járó változó igényeket.

A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Kiállítás, ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat és termékeket mutatja be 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal, foglalkozással és játékkal kiegészítve.

 

Regisztráció értékes nyereményekért és részletes tudnivalók: www.babamamaexpo.hu

Időpont: 2011. november 18-19-20.

Helyszín: Budapest Sportaréna

Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig


Babamama Expo 2011 - kiállítás és vásár a Papp László Budapest Sportarénában


Tetszett? Oszd meg!

Mondd el a véleményed!