Titkos bunker szülinapra

 In Érdekességek a nagyvilágból

Sarah Goer kisfia igencsak különleges ajándékot kapott 4. szülinapjára: szülei egy titkos játszó szobával örvendeztették meg.

Minden idők legtutibb szülinapi ajándékának története a kisfiú 2 éves koráig nyúlik vissza: a család ekkor költözött be a szóban forgó házba. A tetőtérben található gyerekszobához egy tároló rész csatlakozott, amely igen rossz állapotban volt. Nem volt alkalmas a használatra, így elzárták a fiúk elől.

Amikor a kisfiú betöltötte a 3. évét, a szülők elhatározták, hogy a következő szülinapjára felújítják a tároló részt – titkos bunkert varázsolnak belőle. A munkálatok – egy vállalkozó bevonásával – teljes titokban folytak. A felújítást végző szakember csak akkor dolgozott, amikor a kisfiú az ún. elő-iskolában volt.

Az édesanya elmesélte, hogy a titkos szoba átadása sem volt egy hétköznapi esemény: a kertben kezdődött a kincskereső játék, s a gyerekszobába vezetett. Az utolsó feladat az volt, hogy el kellett tolnia a kincset (azaz a szobát) rejtő szekrényt, amiben az Édesapa persze “picit” segített. Volt nagy öröm, mikor meglátta a szobába vezető ajtót!

S végül a szobáról egy “ilyen volt, ilyen lett” fotó:

A titkos bunker szoba

Forrás: io9.com

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Prof. Dr. Boros G. László