Támogasd az 1%-oddal a Bethesda Anyaotthonát

 In Közérdekű információk, hírek

A Bethesda Gyermekkórház tervbe vette egy Anyaotthon létrehozását, amely a Gyermekégési Centrumban kezelt gyerekek szüleit szállásolná el.

Mikor egy gyermek súlyos égési sérülést szenved, így a kórházi kezelés elkerülhetetlené válik, sok vidékről érkező édesanya kénytelen gyermeke ágya mellett azzal szembesülni, hogy nincs hol aludnia. Sokan a drága szállásokat nem engedhetik meg maguknak, főleg olyan hosszú időszakra, amíg egy égés kezelése eltarthat. (Ez akár hónapokat is jelenthet.)

Mondani se kell, hogy egy pici gyermek felépülésében rengeteget jelent az édesanya támogató jelenléte, a biztonságérzet és szeretet, amit senki sem tud pótolni számára.

Ezért is fogalmazódott meg az anyaotthon terve, ami egy régi épület felújításával valósulna meg. A nagyszabású programot idén, nőnapon hirdette meg a Kórház Alapítványa, amelynek jótékonysági nagykövete Kováts Adél színművésznő és Jaksa Petra, önkéntes tűzoltó olimpikon hölgy lett.

Az ország lakosságának is lehetősége van a terv megvalósulásának támogatására: amennyiben nem szeretné hagyni “elveszni” személy jövedelemadója 1 %-át, kérjük, támogassa a Bethesda Kórház Anyaotthonának felépítését adója 1%-ával.

ADÓSZÁM:18042539–1–42

Kováts Adél színművésznő“Nem csak színésznő vagyok, hanem anyuka is, sőt, leginkább az! Én már felajánlottam az 1%-omat a Bethesda Kórház Alapítványnak. Ahol csak lehetőségem van rá, mindenki mást is erre bíztatok, mert nagyon jó helyre kerül a támogatás. A kislányomat is itt gyógyították”
Kováts Adél, színművésznő

A kórházról bővebben: www.bethesda.hu
Az alapítványról bővebben: www.bka.hu
Kép forrása: https://www.facebook.com/BethesdaKorhazAlapitvany és http://www.bethesda.hu

Videó az Anyaotthon programról:

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Család és karrier? - programajánlópénz - anyasági támogatás