Nagy oszi nyereményjáték – a jkToys támogatásával (2011 szeptember 15. – 2011 október 31.)

 In Nyereményjátékok
nagy őszi nyereményjáték

 

Nyereményjáték időtartama: 2011 szeptember 15. – 2011 október 31.

A játék támogatója: jkToys játék webáruház


jktoys_logo


A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt!

A nyereményjáték “helyszíne”: A CsaládiVilág.hu Portál és a CsaládiVilág.hu Fórum

 

A játék menete:

A játék nyerteseit sorsolás útján választjuk ki, azok között a regisztrált felhasználóink között, akik a játék időtartama alatt legalább 30 pontot összegyűjtenek és a részvétel többi feltételét is teljesítik.

Pontokat a következőképpen lehet gyűjteni:

? Minden egyes hozzászólás a cikkekhez2 pontot ér

? Minden egyes fórumhozzászólás1 pontot ér

? A napi varázsszó beírása a főoldalon – 2 pontot ér

Minden 30. pont után a játékban résztvevő felhasználó eggyel növeli esélyét a sorsoláson (tehát, aki legalább 60 hozzászólást ír, annak neve 2x, aki legalább 90-et, annak neve 3x stb. kerül bele a “virtuális kalapba”).

A játék ideje alatt (2011 szeptember 15. – 2011 október 31.) 3 alkalommal (kb. kéthetente, ezek címei itt is megtalálhatóak lesznek) egy-egy izgalmas cikk fog megjelenni, amelyek játékokról szóló érdekességeket és hasznos ismereteket mutatnak be. Ezeknek a cikkek végén egy-egy kérdés is elhangzik majd, amelyre válaszul a játékban részt vevők véleményére vagy tapasztalataira leszünk kíváncsiak, hozzászólás formájában. A sorsolásban való részvételnek kötelező feltétele, hogy a felhasználó válaszoljon mindhárom kérdésre, amelyekért természetesen ugyanúgy jár a 2-2 pont (összesen 6 pont). Ezt a feltételt csupán közvetlenül a sorsolás után fogjuk ellenőrizni, és amennyiben a játékos nem teljesítette azt, akkor új nyertest sorsolunk helyette.

A cikkek megjelenési időpontjai és címei:

2011. október 3. – Kreatív és fejlesztő játékok

2011. október 10. – Fiús játékok – lányos játékok

2011. október 17. – Gyermekkorunk játékai

 

A többi pontot a játékban részt vevő felhasználó saját belátása szerint gyűjtheti össze!

 

Nyertesek és nyeremények:

A játék nyerteseit sorsolás útján választjuk ki azok közül, akik a játék időtartama alatt legalább 30 pontot gyűjtöttek a feltételeknek megfelelően. A nyeremények a következők:

I. díj 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány

II. díj 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány

III. díj 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány

A vársárlási utalványok kizárólag a http://jatek-webaruhaz.net/ kínálatából választott termékekre válthatóak be, és a nyeremény értéke pénzre nem cserélhető!

 

További tudnivalók:

? A cikkekhez való hozzászólás az ezek végén  található Mi a véleményed? linkre kattintva lehet írni és bejelentkezés szükséges hozzá. A hozzászólások csak utólagos ellenőrzés után jelennek meg, ezért akár az előfordulhat, hogy csak a következő nap lesznek láthatóak az oldalon.

? A fórumhozzászólások esetében a fórumra érvényes általános szabályok érvényesek.

A hozzászólások fórum esetében utólagos, és cikkek esetében előzetes moderáción esnek át. A szándékosan ismételt (flood) hozzászólások, a reklám, marketing vagy PR céllal elhelyezett tartalmak, a kifejezetten nem a témába vágó bejegyzések (offolás), valamit a hozzászóló társakat becsmérlő és a közerkölcsöt sértő hozzászólások részlegesen vagy teljesen törlésre kerülnek vagy egyáltalán nem kerülnek ki az oldalra. Ezért megkérünk mindenkit, hogy az esetleges vitás helyzetek elkerülése végett igyekezzenek hozzászólásaikat a felsorolt szempontok figyelembevételével megírni. Megértésüket köszönjük!

? A varázsszót a főoldalon található speciális mezőbe lehet beírni, amely kizárólag regisztrált felhasználóink számára látható, az oldalra történő belépés után. A napi varázsszó beírására csak 1x van lehetőség, tehát elütés esetén csak másnap lesz rá újra lehetőség.

Szintén a főoldalon lehet nyomon követni, hogy a bejelentkezett felhasználónak hány pontja van, illetva a többi felhasználó pontszámát is egy toplista formájában.

A nyerteseket e-mailben értesítjük és a portálon is közzétesszük őket. Amennyiben a nyertesek 30 napon belül nem jelentkeznek, az adott helyezést újrasorsoljuk. A részvétellel a résztvevő játékos elfogadja a nyereményjáték fentiekben ismertetett szabályzatát. A szervező fenntartja a jogot, hogy kiegészítse, illetve megváltoztassa a részvételi szabályokat, melyek az online közzétevés után lépnek életbe.

További információkat és bővebb felvilágosítást a kapcsolat@csaladivilag.hu címen lehet kérni!

 

Mindenkinek sok sikert és szerencsét kívánunk a játékhoz!

 

nagy őszi nyereményjáték
Nagy őszi nyereményjáték
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search