Facebook fotójáték: “Kalandos osz” (2011 október 28. – 2011 november 10.)

 In Nyereményjátékok

A nyereményjáték időtartama: A játékhoz kapcsolódó verseny 2011. október 28-tól 2011. november 10-ig tart. A hamarabb vagy később beküldött fényképeket, hozzászólásokat és “tetszik”-eket nem vesszük figyelembe!

A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, valamint “like”-olta a CsaládiVilág.hu Facebook oldalát.

A nyereményjáték “helyszíne”: CsaládiVilág.hu Facebook Fan Page

 

kalandos_osz_300x250
“Kalandos ősz”

 

A játék menete:

1. Tölts fel Facebook oldalunk falára egy őszi témájú fényképet gyermekedről (séta a színes levelek között, játék a gesztenyével, tökfaragás közben stb. – a lehetőségek végtelenek). A fotó mellé írj pár sort, hogy éppen mi történik a képen vagy miért pont azt a képet választottad.

2. Kérd meg barátaidat és ismerőseidet, hogy “like”-olják, és szóljanak hozzá gyermeked fotójához.

3. Akik legalább 30 pontot összegyűjtenek, sorsoláson vesznek részt.

Ha egy kép tulajdonosa 60, 90, 120 stb. pontot gyűjt össze, növeli esélyét a sorsoláson. (Minden 30. pont után eggyel növeli esélyét a sorsoláson, mivel neve egyel többször kerül bele a “virtuális kalapba”).

Ugyanaz a felhasználó több, különböző (más alkalomkor készült, a gyermeket egy más környezetben ábrázoló) képet is feltölthet, ezáltal szintén növelve esélyét a sorsoláson. A további képek csak akkor vesznek részt, ha szintén teljesítik az 30 pontos határt.

Pontszámítás:

? minden begyűjtött “tetszik” (like) – 1 pont

? minden begyűjtött hozzászólás (comment) – 2 pont

Egy személy többször is hozzászólhat ugyanazon fényképhez, azonban a pontszámításnál csak az első alkalmat fogjuk figyelembe venni!

A játék nyereménye:

A legalább 30 pontot összegyűjtő felhasználók között 3 darab Larousse – Bolygónk a Föld című ismeretterjesztő gyermekkönyvet sorsolunk ki a www.okosjatek.hu webáruház jóvoltából.

 

okosjatek_logo
OKOSJATEK.HU – Játsszunk még!

 

Az okosjatek.hu-n a legjobb oktató-fejlesztő játékokat találod meg. Szülők-gyerekek-pedagógusok által tesztelt  logikai, tudományos, stratégiai, és egyéb fejlesztő játékok vannak. Csak azok vannak az oldalon, melyek osztatlan sikert arattak.

Rátalálhatsz olyan ritka játékokra is, melyet csak itt vagy az országban csak pár helyen találsz meg!

Főbb márkák: LÜK, Smart Games, ThinkFun, Ravensburger, Piatnik, Melissa and Doug, Automoblox, Bolyongolyó, Djeco, stb

Weboldal: http://www.okosjatek.hu

Facebook oldal: http://www.facebook.com/Okosjatek

 

A www.facebook.com/csaladivilag oldalra feltöltött fényképek és hozzászólások tartalmáért kizárólag a résztvevő vállal felelősséget. A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárjon minden olyan résztvevőt és töröljön minden olyan tartalmat, amely sérti a közerkölcsöt (sértő, rágalmazó vagy obszcén). A résztvevő elfogadja a játék fentiekben ismertetett szabályzatát. A szervező fenntartja a jogot, hogy kiegészítse, illetve megváltoztassa a részvételi szabályokat, melyek az online közzétevés után lépnek érvénybe.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search