Menedzserszűrés – ajándék Covid 19 antitest teszttel

 In Egészség és életmód, Egyéb

Menedzserszűrés – ajándék Covid 19 antitest teszttel

Bár a koronavírus-járvány háttérbe szorította jelentőségüket, a komplex szűrővizsgálatok rendkívül fontosak a betegségmegelőzés szempontjából. Vegyen részt menedzserszűrésen május 31-ig, és a kivizsgálások mellé ajándék COVID-19 antitest tesztet biztosítunk!

 Ne hanyagolja el egészségét!

Mindannyian ismerjük a túlhajszoltság és az időhiány kínzó érzését, ám a folyamatos pszichés terhelés jócskán megterheli az immunrendszerünket. Nem segít a helyzeten a mozgásszegény életmód és a rengeteg rossz táplálkozási szokás sem. Ezek a tényezők viszont hosszú távon betegségeket is okozhatnak. Ráadásul a férfiaknál különösen nagy a rizikó. Mégis sokan vannak, akik nem tesznek semmit a megelőzés vagy a megjelent tünetek kivizsgálása érdekében. Ön ne hanyagolja el egészségét! Egy menedzserszűrés segít időben felismerni a problémákat és megelőzni a komolyabb, akár végzetes kimenetelű betegségeket.

Miért jó a menedzserszűrés?

Panaszok nélkül is ajánlott minden évben pár vizsgálat (pl.: labor, szemészet, bőrgyógyászat), ám egy menedzserszűrés azért praktikusabb, mert teljes körű információkat kaphatunk egészségünk aktuális állapotáról. A Budai Egészségközpont komplex szűrővizsgálati programja ugyanis kiterjed a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, a gyomor- és emésztőszervek megbetegedései, valamint az onkológia egyéb aspektusaira is, és minden szervrendszert specialista vizsgál.

Mit kapunk egy menedzserszűrés során?

–  Alapos orvosi vizsgálatokat gyorsan, pár óra alatt, egy helyszínen,

–  magas színvonalú ellátást professzionális szakemberektől, exkluzív környezetben,

–  tízórait és higiénikus, egyszer használatos ruhát,

–  összefoglaló orvosi véleményt és személyre szóló egészségtervet,

–  kedvezményeket esetleges további vizsgálatokra.

Miért válassza a Budai Egészségközpontot?

A Budai Egészségközpont évi csaknem 6000 szűrővizsgálattal piacvezető a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén. Empatikus személyzettel és világszínvonalú orvos diagnosztikai műszerparkkal rendelkeznek, az Év magánrendelője címet kétszer is elnyerték. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Szűrővizsgálati protokolljaikat a hazai és a nemzetközi ajánlások figyelembevételével állították össze, és 16 éves szűrővizsgálati tapasztalatuk alapján évről-évre folyamatosan fejlesztik.

Legyen Ön az üdítő kivétel!

Jóllehet, sokan nem foglalkoznak az egészségükkel egészen addig, amíg nem üti fel a fejét valamilyen betegség, de Ön legyen ennél előrelátóbb és vizsgáltassa ki magát minél előbb!

Most ajándék Covid 19 antitest teszttel

A Covid antitest teszt mind a fertőzés, mind a COVID elleni védőoltások következtében kialakuló immunválaszt kimutatja, az úgynevezett tüskefehérje elleni antitesteket is beleértve. A vizsgálat ismételt elvégzésével jól követhető az ellenanyagszint időbeli változása, a védettség egyéni szintje.

(+36) 1 489-5200

info@bhc.hu

Forrás:Budai Egészségközpont

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search