Ficserke Családi Napközi – novemberi program

 In Szabadidő, kultúra és szórakozás

A Ficserke Családi Napközi novemberi programjai

? Párkapcsolati nehézségek gyerekes családokban
2011. november 8. 16.00–17.30-ig Beszélgetés pszichológusunkkal, Lukács Rita család- és párterapeutával – Részvételi díj 1.500,-Ft

Mit, miért és meddig érdemes eltűrni a kapcsolatban? Hogyan viselkedj, ha válságba jutott a párkapcsolatod? Hogyan vedd rá a párodat arra, hogy másképpen viselkedjen? Ilyen és hasonló kérdések, amikkel nap mint nap szembesülünk, de nem merjük feltenni őket és félünk a válaszoktól.

 

? Mit tegyünk, amíg megérkezik a mentő?
2011. november 26. 10.00 – Magyar Gyermekmenő Alapítvány – Elsősegélynyújtó tanfolyam szülőknek – ingyenes!

Megfelelő képzettséggel és odafigyeléssel a balesetek, betegségek 80%-a megelőzhető. A vészhelyzetek kezelésének legértékesebb első 10-15 perce a laikus elsősegélynyújtó kezében van, ezért fontos, hogy felkészültek legyünk az ilyen helyzetekre.

Az országszerte egyedülálló ingyenes tanfolyamon a több éves tapasztalattal rendelkező gyermekmentő szakorvosoktól és szakápolóktól sajátíthatók el a vészhelyzeti technikák.

 

? Ringató
Minden hétfőn 9.30-tól és 10.15-től

Újra Ringató a Ficserkében! Az anyukáknak és apukáknak szóló 30 perces foglalkozások célja, hogy oldott légkörben jó mintát kapjanak a szülők a legkisebb gyermekek zenei nevelésének lehetőségeire. A kismamák és kispapák megtanulhatnak otthon is könnyen énekelhető dalokat, megismerkedhetnek magyar mondókákkal, mozgásos, ölbeli játékokkal.

 

? Kreatív angol foglalkozások bölcsiseknek és óvodásoknak
Minden hétfőn 16.30-tól ovisoknak (3-6 éveseknek)
Minden csütörtökön 9.30-tól bölcsiseknek (2-4 éveseknek)

A korosztályok életkori sajátosságainak megfelelően sok mozgással, játékkal, dalokkal, mondókákkal fűszerezett, 30-40 perc hosszúságú foglalkozások. A csoportokkal képzett, sok tapasztalattal rendelkező, korábban Angliában élő pedagógus foglalkozik.

 

? Kézműves foglalkozás 3-8 év közöttieknek
Minden csütörtökön 16.30-tól (3-8 éveseknek)

A foglalkozások szakmai vezetője Szabó Henrietta festőművész. A kézműves foglalkozások témái: kollázs különböző anyagokból, árnybáb, marionett báb, hulladék újrahasználat, egyedi játékok készítése, és sok egyéb izgalmas technika és ismeret elsajátítása, önfeledt alkotás.

 

ficserke_kezmuves_foglalkozas
Vidám kézműves foglalkozás a Ficserke Családi Napköziben

 

Mivel a programok és a foglalkozások kis létszámúak, kérjük előzetes bejelentkezését a 06 20 938-8614-es telefonszámon, vagy az info@ficserke.hu e-mail címen.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search