Farsangi nyereményjáték 2011

 In Nyereményjátékok

farsangi nyeremenyjáték

Kedves szülők,

Február a farsang időszaka. Amint egyre közeledik az óvodai vagy iskolai jelmezbál időpontja, fejtörést okozhat, hogy ebben az évben kinek vagy minek a bőrébe bújtassátok gyermeketeket. A kisebbek 
szívesen öltöznek különböző állatnak, vagy mesefigurának, míg a nagyobbak inkább különböző foglalkozású embereket vagy akár tárgyakat részesítik előnyben. Az ötletes, saját kezűleg készített jelmezeknek a legtöbb esetben hatalmas sikerük van ezeken a rendezvényeken, de a vásárolt vagy kölcsönzött jelmezekben is nagyszerűen érezik magukat a kisebbek és nagyobbak egyaránt.

Ennek jegyében játékra invitálunk Titeket. Fotózzátok le és töltsétek fel február 7. és 20. között az Üzenőfalra, minek öltözött gyermeketek az idei vagy tavalyi farsangon.

Azon a fotó tulajdonosa, amely a legtöbb “tetszik”-et és hozzászólást gyűjti be, a jelmezek.net jóvoltából ajándékot kap. A “tetszik” 1 pontot, még a hozzászólás 3 pontot ér. Természetesen, ha egy személy többször szól hozzá ugyanazon fotóhoz, azt csak egyszer vesszük figyelembe.

 

Üdvözlettel,

a csaladivilag.hu csapata

 

 

A nyereményjáték időtartama: A játékhoz kapcsolódó verseny 2011. február 7-től 2011. február 20-ig tart. A hamarabb vagy később beküldött fényképeket, hozzászólásokat és “tetszik”-eket nem vesszük figyelembe!

 

A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik.

 

A nyereményjáték “helyszíne”: CsaládiVilág.hu Facebook Fan Page

 

A nyertes kihirdetése: A legtöbb “tetszik”-et (like) és hozzászólást (comment) kapott fénykép tulajdonosa lesz a kiírt pályázat nyertese. Egyenlőség esetén sorsolással, véletlenszerűen válasszuk ki a nyertest.

 

Pontszámítás:

? minden begyűjtött “tetszik” (like) – 1 pont

? minden begyűjtött hozzászólás (comment) – 2 pont

Egy személy többször is hozzászólhat ugyanazon fényképhez, azonban a pontszámításnál csak az első alkalmat fogjuk figyelembe venni.

 

Nyeremény: ajándék a jelmezek.net felajánlásából

 

A www.facebook.com/csaladivilag oldalra feltöltött fényképek és hozzászólások tartalmáért kizárólag a résztvevő vállal felelősséget. A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárjon minden olyan résztvevőt és töröljön minden olyan tartalmat, amely sérti a közerkölcsöt (sértő, rágalmazó vagy obszcén).

A részvétellel a résztvevő elfogadja a játék fentiekben ismertetett szabályzatát. A szervező fenntartja a jogot, hogy kiegészítse, illetve megváltoztassa a részvételi szabályokat, melyek az online közzétevés után lépnek életbe.

További információkat és bővebb felvilágosítást a kapcsolat@csaladivilag.hu címen lehet kérni.

 

Sok sikert kívánunk!

Vegyél részt!


Recommended Posts

Start typing and press Enter to search