Amikor az új családtag…egy amerikai izomautó! (x)

 In Egyéb

Családanyák, újdonsült feleségek, barátnők ellenfele, vagy egy szívet-lelket benzingőzzel tartósító hobbi? Hogyan definiálható az amerikai autók iránt érzett szerelem? Egyfajta jól megállapított szükségletről van szó, amivel mindenki jól jár? Vagy a hobbik hobbija, ami a férfi szíveket igazán lázba hozhatja?

 

A benzingőz imádata túlmutat a szükségletek világán

 

Kifejezetten jól hangzik az a megfogalmazás, hogy izomautó nélkül nem élet az élet, hiszen valamivel munkába, meg boltba is kell járni. Ez egyébként nagyon megható, és akár hihető is lenne, ha ezekre a célokra nem felelne meg bőven egy sima, akármilyen négykerekű. Viszont az amerikai autók nem nevezhetőek akármilyeneknek, és a szerelmeseik nem hajlandóak lemondani róluk. Na és itt a lényeg, meg is fejtettük a rejtélyt. Hiszen mindennek az oka a szívben keresendő.

Van ezzel bármi baj? Nincsen. Mindaddig semmiképpen, amíg nem megy a család rovására a hobbi.

 

Amíg a benzingőz iránti rajongás nem válik erősebbé, mint a vasárnapi húsleves gőzének csábítása. De ha az egyensúly adott, akkor igazán senki sem tiltakozhat egy ilyen nem mindennapi hobbi ellen.

 

Mert azt kár lenne tagadni, hogy a robusztus kinézetű izomautók nem a szokványos járművek kategóriáját gyarapítják. Egy-egy filmekben is feltűnt, és ekkor lett életre szóló óhajunk tárgya, mint a Knight Rider vagy a Száguldó Vipera, ami egy izgalmas Dodge Viper.

Az, hogy kinek-melyik konkrét típus a kedvence, teljes mértékig ízlésfüggő. Azt sem érdemes egy az egyben kijelenteni, hogy ez a szerelem kizárólag a férfiaké. Láttunk mi már izomautó találkozón kibontakozó kapcsolatot, amiből később nem is akármilyen benzingőzös házasság kerekedett. Szóval az amerikai verdák nemtől függetlenül heves igeneket generálhatnak.

 

Na és mi van a gyerekekkel?

 

A gyerkőcök hamar felfedezhetik édesapjuk/édesanyjuk imádatának tárgyát. Főleg, hogy az esetek többségében már pólyásként beleszokhatnak a rázós élménybe. Így aztán a gyerekülésben cseperedő csemeték általában pont ugyanannyira kedvelik a benzin szagát, ami számukra illat, mint a család többi tagja.

 

Mondhatni a vérükben van az amerikai autók iránt táplált vonzódás.

Úgyhogy az izomautózás egyáltalán nem kell darabokra szakítsa a szíveket, meg a családokat. Tökéletes közös programmá válhat az autózás, a találkozókra járás, és egyáltalán az életérzés megtapasztalása.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search