Málna és barack fagylalt gyermekeknek

0

Hozzávalók:

? 400 gramm őszibarack / nektarin

? 200 gramm málna

? 500 gramm natúr joghurt

? egy kiskanál méz

 

Az őszibarack-málna fagylalt elkészítése:

1. A hozzávalókat alaposan mosd meg, az őszibarackot hámozd meg.

2. A málnaszemeket egy szitán keresztül törd át, a barackot pedig vágd apró darabokra.

3. A gyümölcsöket tedd turmixgépbe és magas fordulatszámnál zúzd péppé.

4. A joghurtot és a mézet keverd hozzá, majd addig folytasd a turmixolást, amíg sűrű és homogén krémet nem kapsz.

5. 3-4 órára helyezd mélyhűtőbe a keveréket, és várd meg, amíg teljesen megdermed.

Tálalás előtt tartsd egy kis ideig szobahőmérsékleten, hogy megelőzd a torokfájást!

 

Mindenkinek jó étvágyat kívánunk!

Tetszett? Oszd meg!

Mondd el a véleményed!