Véleményeddel most nyerhetsz! – második forduló

 In Nyereményjátékok
csv_nyeremenyjatek_300x250

 

A nyereményjáték időtartama: A nyereményjáték másdik fordulója 2011. május 20.-től 2011. június 02-ig tart. A hamarabb vagy később írt hozzászólásokat nem vesszük figyelembe a sorsolás előtti összesítésnél.

A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt.

A nyereményjáték “helyszíne”: A CsaládiVilág.hu Portál és a CsaládiVilág.hu Fórum

 

A játék menete és a nyertes sorsolása:

A játék nyerteseit sorsolás útján választjuk ki. A sorsolásban való részvételhez regisztrált felhasználóink a játék időtartama alatt (2011. május 20.-2011. június 02.) legalább 10 hozzászólást kell írjanak a fórumban vagy cikkeinkhez (a fórumhozzászólások és a cikkekről írt vélemények aránya nem számít, csak összesen legyen legalább 10). Minden 10. hozzászólás után a játékban résztvevő felhasználó eggyel növeli esélyét a sorsoláson (tehát, aki legalább 20 hozzászólást ír, annak neve 2x, aki legalább 30-at, annak neve 3x stb. kerül bele a “virtuális kalapba”).

A sorsolás időpontja: 2011. június 06., hétfő. A nyertest e-mailben értesítjük.


A játék nyereménye:

A játékban részt vevő felhasználóink között egy ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelynek tartalma:

Jo Frost: Szuperdada 2 – Amit minden szülő tudni szeretne című nagysikerű könyv a Park Kiadó felajánlásából

Nail designer device körömfestő készlet

 

szuperdada parklogo
nail_designer_device

 

Hozzászólást a cikkek végén található Mi a véleményed? linkre kattintva lehet írni és bejelentkezés szükséges hozzá.

A hozzászólások folyamatos moderáción esnek át. A szándékosan ismételt (flood) hozzászólások, a reklám, marketing vagy PR céllal elhelyezett tartalmak, a kifejezetten nem a témába vágó bejegyzések (offolás), valamit a hozzászóló társakat becsmérlő és a közerkölcsöt sértő hozzászólások részlegesen vagy teljesen törlésre kerülnek. Ezért megkérünk mindenkit, hogy az esetleges vitás helyzetek elkerülése végett igyekezzenek hozzászólásaikat a felsorolt szempontok figyelembevételével megírni. Megértésüket köszönjük!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search