Szelényi ÉvaSzakterület: csecsemőmasszázs, logopédia, látássérültek fejlesztése

 

Bemutatkozás:
A csecsemőmasszázs egyre elterjedtebb, jótékony hatásairól már nagyon sok szakirodalom van. Éva praktikus tanácsokat adhat, hogyan építhető be ez a család életébe, még különböző testi vagy mentális problémákkal élő babáknál is.

“Hová fordulhatunk?” “Mihez kezdjünk?” “Milyen lesz az életünk?” Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel Önben, ha a gyermeke látásáról van szó. Éva várja kérdéseit.

“A kommunikáció életünk része, mely az élet kezdetétől körülvesz minket! Általa teremtünk kapcsolatot környezetünkkel, a múlttal, a jelennel és a jövővel.” Gyermeke kommunikációs problémáival kapcsolatos kérdéseivel is forduljon bizalommal Évához.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai karon szereztem gyógypedagógus tanár, logopédia szakos tanár és látássérültek pedagógiája szakos terapeuta diplomámat. Egy fél évet Németországban tanultam, ahol halmozottan sérült gyermekekkel is foglalkoztam. Diplomamunkámat látássérültek lovasterápiájából írtam. Ezt követően logopédiai diagnosztika tanfolyamot és NILD (Tanulás Terápia) ritmikus írás tanfolyamát is elvégeztem, valamint az ELTE PPK továbbképzésén Perinatális Szaktanácsadó lettem és nemzetközi okleveles csecsemőmasszázs oktató vagyok. Jelenleg egy fővárosi gyógypedagógiai intézmény logopédusaként is dolgozom.

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36/30-3552099
E-mail cím: szelenyieva(kukac)gmail(pont)com
Weboldal: http://www.buboca.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Buboca-Baba/169197663107766?fref=ts

Start typing and press Enter to search