Nyerj Gerovital Plant arcápolási termékeket! – EREDMÉNYHIRDETÉS

 In Nyereményjátékok

Gerovital Plant – A krémek királynője

A Gerovital Plant a 120 éves Farmec kozmetikai vállalat természetes szépségápolási termékcsaládja, amely a legújabb kozmetikai igényeket szem előtt tartva a 20 és 45 év közötti nők számára készültek.

A Gerovital Plant arc- és testápolók 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Erre utal a Gerovital Plant logójának zöld színe is.

A termékcsalád egyik legértékesebb összetevője az organikus havasigyopár-kivonat, amely ellenőrzött BioSuisse tanúsítvánnyal rendelkező organikus kultúrából származik.

A havasi gyopárt a virágok királynőjének is nevezik, mivel látszólagos törékenysége és kecsessége ellenére hihetetlen ellenálló képességgel rendelkezik a szélsőséges időjárással és UV sugárzással szemben. A havasigyopár-kivonat antioxidáns hatású, védi a bőrt a szabadgyökök kialakulásától, segít megőrizni a bőr természetes hialuronsav tartalmát, és megóvja a kollagén és elasztin rostokat, így a bőr megőrizheti rugalmasságát és fiatalságát.

 

gerovital_plant_nyeremenyjatek

 

A kis virág előtt tisztelegve nevezték el a Gerovital Plant alkotói a bio havasigyopár-kivonatot és erdélyi gyógynövényeket tartalmazó termékeket a krémek királynőjének.

A Gerovital Plant termékek másik fő alkotóeleme az erdélyi flóra gyógynövényeiből, 20 ásványból, 10 vitaminból és 13 nyomelemből álló Herbatonic komplexum, amely visszaállítja a bőr ideális hidratáltságát, és bársonyosan puhává és élettelivé teszi.

A Gerovital Plant termékeket nem tesztelték állatokon. Parabén- és allergénmentesek, nem tartalmaznak vegyi anyagokat, mesterséges konzerválószereket és illatanyagokat. Ennek köszönhetően az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

A termékek az Auchan hipermarketekben és a DM üzleteiben érhetőek el.

TIPP: Csatlakozz a Gerovital Plant Facebook oldalához, ahol még több információt és érdekességet tudhatsz meg nap, mint nap: facebook.com/Gerovital.hu!

 

A játék időtartama: 2011. december 19-25.

Kérdés:

Mire utal a Gerovital Plant logójának zöld színe?

a) a természetes összetevőkre

b) arra, hogy a Gerovital Plant zöldfülű a kozmetikai iparban

c) a krémek zöld színére

 

Küldd el a helyes választ a kapcsolat@csaladivilag.hu címre, és nyerd meg a szépségápolási csomagot!

Az e-mail “tárgy” mezőjébe írd oda: Gerovital Plant nyereményjáték!

A Gerovital Plant csomagot a helyes megfejtők között sorsoljuk ki. A nyertest emailben értesítjük.

 

gerovital_nyeremeny

A Gerovital Plant csomag tartalma: 1 db hidratáló arckrém, 1 db arclemosó tej, 1 db szemkörnyék-ápoló, illetve 1 db bőrfeszesítő testápoló

 

Eredményhirdetés

A szerencsés nyertes:

Piros Nóra

Kiskunfélegyháza

Gratulálunk!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search