Húsvéti nyereményjáték 2011

 In Nyereményjátékok

 

husveti_banner

 

A nyereményjáték időtartama: A nyereményjáték 2011. április 22.-től 2011. április 26-ig tart. A később beérkező hozzászólásokat nem vesszük figyelembe a sorsolás előtti összesítésnél.

A játék résztvevői: A játékban részt vehet minden természetes személy, aki 18. életévét betöltötte és Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt.


A játék menete és a nyertes sorsolása:

A játék nyerteseit sorsolás útján választjuk ki. A sorsolásban való részvételhez regisztrált felhasználóink a játék időtartama alatt (2011. április 22.-2011. április 26.) legalább egy locsolóverset kell írjanak a következő szavak mindegyikének felhasználásával: húsvét, nyuszi, piros tojás. A locsolóverseket ezen az oldalon, hozzászólás formájában lehet beküldeni. (Hozzászólást a szabályzat alján található Mi a véleményed? linkre kattintva lehet írni és bejelentkezés szükséges hozzá). Egy felhasználó több versikét is írhat, ezáltal növelve esélyét a sorsoláson. A locsolóversek lehetnek mindenki által ismertek, de a saját költésűeket is szívesen fogadjuk.

A sorsolás időpontja: 2011. április 27., szerda A nyertest e-mailben értesítjük.


A játék nyereménye:

A játékban az AGRIANNA Borostyán és Ékszer Kereskedelem jóvoltából egy borostyán babaláncot sorsolunk ki, illetve a nyertes megkapja Sarah Bosse: Anna új barátja című gyermekkönyvét is.

borostyán babalánc anna új barátja

 

Mindenkinek sok sikert kívánunk a játékhoz!

 

A hozzászólások folyamatos moderáción esnek át. A szándékosan ismételt (flood) hozzászólások, a reklám, marketing vagy PR céllal elhelyezett tartalmak, a nem a témába vágó bejegyzések (offolás), valamit a hozzászóló társakat becsmérlő és a közerkölcsöt sértő hozzászólások részlegesen vagy teljesen törlésre kerülnek. Ezért megkérünk mindenkit, hogy az esetleges vitás helyzetek elkerülése végett igyekezzenek hozzászólásaikat a felsorolt szempontok figyelembevételével megírni. Megértésüket köszönjük!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search