A versenyben való részvétel feltétele:

  • a képet feltöltő felhasználó betöltötte a 18. életévét, tehát nagykorú
  • a képet feltöltő magyar állampolgárságú és magyarországi lakóhellyel rendelkezik.

Az aktuális fordulóban díjat nyert kismama fotó a következő fordulókban nem vehet részt.

Képek beküldése

A fotó játék a naptári hónapokhoz igazodik. A nyereményjátékba nevezni kívánt fényképeket a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig küldhetitek el elektronikus (jpg) formátumban. A kismama fotók maximális mérete 2Mb. Szélessége vagy hosszúsága legalább 500 pixel kell legyen.

A képek feltöltése az oldalon található képküldő form segítségével lehetséges. A beküldött fényképek témája szempontjából nem áll módunkban olyan fényképeket elfogadni a pályázatra, amelyek a portál látogatóit bármilyen formában sérthetik. Fenntartjuk a jogot az ilyen jellegű fényképek kizárására a versenyből.

A beküldött kismama fotó mellé minden nevezési mezőt megfelelően és hiánytalanul ki kell tölteni. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok feldolgozását a CsaládiVilág.hu szerkesztősége végzi. Az a pályázó, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból, illetve adatai módosítását az alábbi e-mail címen kérheti: kapcsolat[kukac]csaladivilag.hu.

A játék során az alábbi adatokat kérjük a pályázóktól:

  • kismama neve
  • életkora
  • rövid leírás (legalább egy sor hosszúságban)

Egy kismama csak egy fotóval nevezhető, a duplikációk törlésre kerülnek.

A beküldött pályázatok csak moderálási ellenőrzés után jelennek meg a CsaládiVilág.hu portálon (így megtörténhet, hogy a fotó csak több óra elteltével vagy másnap kerül fel a portálra).

Amennyiben a következő fordulóban is részt kívánsz venni a pocakos fotóval, akkor új nevezés szükséges!

A szavazás

Az egy adott hónap folyamán beküldött fényképekre az azt következő hónapban lehet szavazni. Az aktuális fordulóban kizárólag az előző hónapban beküldött fotók vehetnek részt. Így minden résztvevőnek ugyanannyi idő áll rendelkezésre a szavazatok begyűjtésére.

A szavazást minden hónap első napján újraindítjuk. Az ezen időpont után beérkező kismama fotók és szavazatok a következő fordulóban vesznek részt.

Az aktuális forduló elindítását követően minden felhasználó egy órában és egy IP címről csak egyszer szavazhat ugyanarra a fényképre (egy felhasználónévről és egy IP címről minden órában csak egyszer lehet szavazni ugyanarra a kismama fotóra!).

A szavazás becsületességének megőrzése érdekében a CsaládiVilág.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a tisztességtelen szavazókat a szavazástól figyelmeztetés nélkül eltiltsa, az addig leadott szavazatokat törölje, valamint a beküldött pályázatot semmisnek tekintse és szavazati oldalról eltávolítsa.

Kérünk mindenkit, hogy a hamis szavazatokat mellőzzék!

Mindennemű reklamáció kezelése, kérdés megválaszolása vagy kérés intézése e-mailben történik.

Ki lesz a nyertes?

Az aktuális fordulóban részt vevő kismama fotók közül az olvasóink által leadott szavazatok és sorsolás alapján kerül ki a győztes, vagyis a “CsaládiVilág kismama” a következő módon: az a versenyző, aki az aktuális hónap folyamán legalább 20 szavazatot begyűjt a csaladivilag.hu látogatóitól, részt vesz a sorsoláson. Minden 20. szavazat után a játékban résztvevő eggyel növeli esélyét a sorsoláson (aki legalább 200 szavazatot kap, annak neve 10x, aki legalább 300-at, annak neve 30x stb. kerül bele a “virtuális kalapba” és így tovább). Egy kismamát sorsolunk ki a legalább 20 szavazatot elért kismamák közül.

Amennyiben valamilyen oknál fogva 1 kismama sem éri el a 20-as határt, akkor az összes kismama közül sorsolunk.

A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben nem érkezik meg az értesítés, akkor az aktuális nyertest megkérjük, hogy az oldalon való eredményhirdetés után jelentkezzenek a kapcsolat[kukac]csaladivilag.hu címen.

Amennyiben a fordulót követő naptári hónap folyamán az értesítő e-mailre nem érkezik válasz 2 héten belül vagy a nyertesek önként nem jelentkeznek, akkor új nyertes kerül kisorosolásra.

A nyeremény átadásához a következő adatokra lesz szükségünk:

  • vezeték és keresztév
  • lakcím
  • telefonszám
  • e-mail cím

A nyeremény felajánlója az Ecoverwebáruház.hu:

Ecoverwebáruház logó

Egészséges, vegyszermentes és környezetbarát, öko mosószerek és tisztítószerek webáruháza. ECOVER – A természet erejével.

 

További fontos tudnivalók és információk

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a CsaládiVilág.hu tulajdonosa a pályázathoz szükséges személyes adatait felhasználhassa úgy, hogy azt harmadik személynek nem adja át. A pályázó feltétel nélkül belegyezik abba, hogy adatai a szervezők adatbázisába kerüljenek. Ezen adatokat a szervezők – esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen ajándéksorsolás során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassák.

A pályázó továbbá hozzájárul, hogy – amennyiben nyertesek között szerepel – neve és lakcíme (csak a település) megjelenjen a CsaládiVilág.hu Magazin weboldalain és egyéb sajtóanyagokon. Csak valódi adatokkal leadott fotók vehetnek részt a sorsoláson. A nyereményjátékból kizárhatóak azok a pályázok, akik részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a feltüntetett személyes adatai nem valósak, vagy tévesek. A szervezőt a pályázó téves adatszolgáltatásából eredően felelősség nem terheli.

A nyeremény átadásáról kép-, hang- és videofelvétel készülhet. A nyertes hozzájárul ezen felvételek külön díjazás nélküli, részben vagy egészben történő későbbi felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás nélkül későbbi, a szervezők által készített reklámanyagokban vagy promóciókban.

A CsaládiVilág.hu szerkesztősége a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a sorsolást lebonyolító cég és az CsaládiVilág.hu munkatársai, illetve közeli hozzátartozóik.

A nyeremények átvétele után az azokkal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért illetve a tárgynyeremények minőségéért a csaladivilag.hu tulajdonosa felelősséget nem vállal. Nem vállalja a felelősséget továbbá a postai szolgáltatásokból fakadó hibákért vagy esetleges nemteljesítésért sem.

Start typing and press Enter to search