Érvényes szabályzat 2014. április 01-től:

A fotójáték résztvevői és a nevezés feltételei

A fotós játékon való részvétel feltétele:

  • a feltöltő felhasználó betöltötte a 18. életévét,
  • a feltöltő magyar állampolgárságú és magyarországi lakóhellyel rendelkezik,
  • a fotón található gyermek a 6. életévet még nem töltötte be.

Az aktuális fordulóban valamilyen díjat nyert babafotó a következő 1 fordulóban nem vehet részt.

Képek beküldése

A képek beküldése az oldalon található fotóbeküldő form segítségével lehetséges. A beküldött fényképek témája szempontjából nem áll módunkban olyan fényképeket elfogadni a pályázatra, amelyek a portál látogatóit bármilyen formában sérthetik. Fenntartjuk a jogot az ilyen jellegű fényképek kizárására a versenyből.

A beküldött baba és gyermekfotó mellé minden nevezési mezőt megfelelően és hiánytalanul ki kell tölteni. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok feldolgozását a CsaládiVilág.hu szerkesztősége végzi. Az a pályázó, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból, illetve adatai módosítását az alábbi e-mail címen kérheti: kapcsolat[kukac]csaladivilag.hu.

A játék során az alábbi adatokat kérjük a pályázóktól:

● Gyermek neve

● Kisfiú vagy kislány?

● Gyermek életkora (a résztvevő csak a 6. életévet be nem töltött gyermek lehet)

● Helység

● Rövid leírás (legalább egy sor hosszúságban)

A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben nem érkezik meg az értesítés, akkor az aktuális nyertest és különdíjas(oka)t megkérjük, hogy az oldalon való eredményhirdetés után jelentkezzenek a kapcsolat@csaladivilag.hu címen.

Amennyiben a fordulót követő naptári hónap folyamán az értesítő e-mailre nem érkezik válasz 2 héten belül, vagy a nyertesek önként nem jelentkeznek, akkor új nyertes kerül kisorosolásra.

A nyeremény átadásához a következő adatokra lesz szükségünk:

  • vezeték és keresztév
  • lakcím
  • telefonszám
  • e-mail cím

Egy gyermek csak egy fotóval nevezhető, a duplikációk törlésre kerülnek. Egy beküldött fényképpel csak egy baba nevezhető a pályázaton. Ikrek esetében elfogadjuk, ha több gyermek szerepel a képen, de ebben az esetben is csak egy pályázatnak számít.

A beküldött képek csak moderálási ellenőrzés után jelennek meg a CsaládiVilág.hu portálon (ezért megtörténhet, hogy a fotó csak több óra elteltével vagy másnap kerül fel a portálra).

Amennyiben a következő fordulóban is részt kívánsz venni gyermeked fotójával, új nevezés szükséges!

A játék a naptári hónapokhoz igazodik.

A nyereményjátékba nevezni kívánt fényképeket a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig küldhetitek fel elektronikus (.jpg) formátumban. A babafotók maximális mérete 2Mb, és fénykép szélessége vagy hosszúsága legalább 500 pixel kell legyen. De a feltöltött fotó a versenyben csak a következő hónap első napjától vesz részt. Ez azért van, hogy minden fotóra ugyanannyi idő legyen szavazni!

A szavazási időszak

Az egy adott hónap folyamán beküldött fényképekre az azt következő hónapban lehet szavazni. Az aktuális fordulóban kizárólag az előző hónapban beküldött fotók vehetnek részt. Így minden résztvevőnek ugyanannyi idő áll rendelkezésre a szavazatok begyűjtésére.

Az aktuális fordulóban részt vevő babafotók közül az olvasóink által leadott szavazatok és sorsolás alapján kerül ki a győztes (ld. alább a Ki lesz a nyertes? részben).

A szavazást minden hónap első napján újraindítjuk. Az ezen időpont után beérkező babafotók és szavazatok a következő fordulóban vesznek részt.

Az aktuális forduló elindítását követően minden felhasználó egy órában és egy IP címről csak egyszer szavazhat ugyanarra a fényképre (egy felhasználónévről és egy IP címről minden órában csak egyszer lehet szavazni ugyanarra a kisbaba fotóra!).

A szavazás becsületességének megőrzése érdekében a CsaládiVilág.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a tisztességtelen szavazókat a szavazástól figyelmeztetés nélkül eltiltsa, az addig leadott szavazatokat törölje, valamint a beküldött pályázatot semmisnek tekintse és szavazati oldalról eltávolítsa.

Kérünk mindenkit, hogy a hamis szavazatokat mellőzzék!

Mindennemű reklamáció kezelése, kérdés megválaszolása vagy kérés intézése e-mailben történik.

Ki lesz a nyertes?

1. “CsaládiVilág Gyerkőc”

Minden hónap elején az előző hónapban legalább 50 szavazatot kapott babafotók közül sorsolás útján egy szerencsés megkapja CsaládiVilág Gyerkőc díjat, az ezzel járó nyereményt, valamint egy letölthető oklevelet. Ahányszor 50 szavazata van a gyermeknek, annyiszor kerül be a virtuális kalapba, tehát annyiszor nő a nyerési esélye.

2. Különdíj

Egy különdíjat is kisorsolunk: amennyiben a sorsolás alkalmával a “CsaládiVilág Gyerkőc” címet nem a legtöbb szavazatot kapott baba nyeri el, akkor az adott fordulóban a szavazás szempontjából első helyen végző gyermek szintén különdíjban részesül. Ellenkező esetben a különdíj a második helyezettet illeti.

Amennyiben valamilyen oknál fogva egy versenyző sem éri el az 50 szavazatot, akkor az összes versenyző közül kerül kisorsolásra a CsaládiVilág Gyerkőc és a különdíjas. (Az először kisorsolt gyermek a CsaládiVilág Gyerkőc, a második a Különdíjas.)

jk_toys

A nyeremény felajánlója a jkToys játék-webáruház.

 

További fontos tudnivalók és információk

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a CsaládiVilág.hu tulajdonosa a pályázathoz szükséges személyes adatait felhasználhassa úgy, hogy azt harmadik személynek nem adja át. A pályázó feltétel nélkül belegyezik abba, hogy adatai a szervezők adatbázisába kerüljenek. Ezen adatokat a szervezők – esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen ajándéksorsolás során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassák.

A pályázó továbbá hozzájárul, hogy – amennyiben nyertesek között szerepel – neve és lakcíme (csak a település) megjelenjen a CsaládiVilág.hu weboldalon. Csak valódi adatokkal leadott fotók vehetnek részt a sorsoláson. A nyereményjátékból kizárhatóak azok a pályázok, akik részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a feltüntetett személyes adatai nem valósak, vagy tévesek. A szervezőt a pályázó téves adatszolgáltatásából eredően felelősség nem terheli.

A nyeremény átadásáról kép-, hang- és videofelvétel készülhet. A nyertes hozzájárul ezen felvételek külön díjazás nélküli, részben vagy egészben történő későbbi felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás nélkül későbbi, a szervezők által készített reklámanyagokban vagy promóciókban.

A CsaládiVilág.hu szerkesztősége a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a sorsolást lebonyolító cég és az CsaládiVilág.hu munkatársai, illetve közeli hozzátartozóik.

A nyeremények átvétele után az azokkal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért illetve a tárgynyeremények minőségéért a CsaládiVilág.hu tulajdonosa felelősséget nem vállal. Nem vállalja a felelősséget továbbá a postai szolgáltatásokból fakadó hibákért vagy esetleges nemteljesítésért sem.

“CsaládiVilág Gyerkőc” c. játék résztvevői hozzájárulnak ahhoz, hogy hírlevelet kapjanak a játék szponzorától.

 

Start typing and press Enter to search