14. oszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

 In Közérdekű információk, hírek

babaexpo

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, őszi nagy babaruhabörzénkre, melyet szeptember 17-én szombaton tartunk a Hungexpo B csarnokában, 8 órától 16 óráig.

A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk,harisnya, zokni… és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.

A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázisa ez a rendezvény. Miért is?
Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad…

Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba – gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.

Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre – babakocsi, kiságy, hordozó.

 

Időpont: 2011 szeptember 17. szombat

Helyszín: Hungexpo „B” csarnok 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu

Nyitás: 8 óra Zárás: 16 óra,

Szombati belépő: 1200.-

Gyerekeknek a belépés ingyenes!

Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu Fórum épületben 7.30-tól, elővételben: TicketExpressz és Ticketpro jegyirodáiban.

Általános információ: 06-30-235-9700

www.babaexpo.hu

 

Szeptember 17. SZOMBAT

9 órától 15 óráig Babaruhabörze és egész napos foglalkozások és színpadi programok

A koncert és színpadi foglalkozások közötti időben érdekes interjúkat hallhatunk tematikus meghívottainktól és látványos termékbemutatókkal, kvízjátékokkal, óránkénti nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatjuk a kicsiket és nagyokat!

9.00 – 9.30 Cili Cili Muzsika – Cili Zene bölcsije, Éneklős – mondókás foglalkozás 3 év alatti korosztálynak

Jó a babának, és jó a mamának is. Az otthon, anyukájuk mellett nevelkedő gyerekeknek ez lehet az első alkalom arra, hogy körülnézzenek, milyen is közösségben lenni. Éneklés, mondókázás, játék közben rengeteg tapasztalatot gyűjtenek a világról, a többi gyerekről, a felnőttekről, az egymás közötti kapcsolatokról. Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, ritmusérzékük, egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, szociális érzékenységük. A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek szülővel közös játéka.

9.40 Mesekert Bábszínház „ Méhkirálynő “

10.00 – 11.00 Zsuzsi és Orsi zenés tavaszváró műsora

11.30 – 11.00 BabaMama Tánc

10.40 Mesekert Bábszínház “Béka király”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.

11.00 – 12.00 MINTAPINTY zenekar előadása

12.00 – 13.00 Kárász Eszter “Dalolka”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.

Mese, Móka, Muzsika

Zenés játék Ukulele kísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek

– Gyerekdalok

– Drámajátékok

– Hangszer-simogató

– Mozgás játékok

– Csörgők- zörgök

Egész napos foglalkozások 9.00 – 15.00

Babamosoly Babafotózás Játék közben vagy akár egy  meghitt hangulatú háttér előtt fotózzuk a gyermekeket és igyekszünk a legszebb pillanatokat megörökíteni. A fotózás játékos hangulata még az izgő-mozgó gyerekek figyelmét is leköti.

A TAPICSKOLÓ Már 20 hónapos kortól kisiskolás korig jöhetnek gyerekek

Foglalkozásunkon, ahol a gyerekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát.

Zenehallgatás közben nagy felületre festünk, nyomdázunk, gyurmázunk ecsettel , kézzel, szivaccsal, hengerek, zöldséggel, falevéllel mesét, ünnepet, évszakot, hangulatokat.

Felszabadultan, büntetlenül maszatolhatnak, pacsmagolhatnak. Minden foglalkozásnak különböző tematikája van: mesét, ünnepet, évszaknak megfelelő témákat dolgozunk fel és észrevétlen menetrendben haladunk a 45 percen keresztül.

Kreatív Angol foglalkozás

Inger gazdag környezetben sport, zene, dráma és kézügyesség fejlesztés, magas szintű pedagógiai programmal 1,5 – 14 éves korig!

Lufi hajtogatás és arcfestés a színpad mellett

Tematikus meghívottak:

? Rosenfeld Ildikó – Kádúszás

? Erőforrás Minisztérium

? Szántó Imre – Bölcsőhalál Prevenció

? Best-Work – Felnőttképzés

? Radnics Adrienn Aquanatal (csak vasárnap)

? Berényi Bt. (csak szombaton)

? Kertész László (lufihajtogató)

? Tóth Erzsébet (arcfestés)

? Csak Nőknek Magazin

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search