No SSO cookie
piros

 

A piros színt kedvelem

Mennyire vagy érzéki? A színek erotikus tesztje

 

A piros szín általános jelentése

A piros minden bizonnyal a legelbűvölőbb szín és a legkétértelműbb is az összes közül. Ellentmondásos, szenvedélyes érzéseket képvisel - pozitívakat és negatívakat egyaránt - amelyeket a szerelem, düh, érzékiség, szexualitás, bátorság veszély, lelkesedés és tilalom vált ki. Egyszerre szimbolizálja az életet és a halált, szerelmet és a háborút.

A piros szín forró, energikus, átható, de akár megnyugtató is lehet. Kifejezi az örömet, egészséget és az életet. Elsősorban a szív, a szeretet, a szerelem színeként tartják számon, de az erotikát és a szenvedélyt is jelképezi.

A szexuális vágyak és a csábítás kifejezője, a szenvedélyes és intenzív szerelem színe. Emellett lehet az irracionalizmus kifejezője is, valamint az erőé és a vitalitásé.

Akik szeretnek pirosba öltözni, általában a társáság központjába vannak. A piros ruha feltűnőséget biztosít viselőjének, ugyanakkor elrejti a valódi vágyak és vélemények kifejezésének szükségletét.

Elvont jelentés: szív, vér, tűz

Lélektani hatás: szerelem, jótékonyság, romantika, csábítás, szenvedély

Jellem: melegség, vitalitás, dinamizmus, izgalom, szeretet.

 


 

A "piros" nő szexuális személyisége

A "piros" nő általában kapható egy kis kalandra és szereti a szexet is - annak minden formájában. Könnyen lázba hozható, viszont nehezen nyugszik le -egy igazi szexőrült, sok esetben gátlások és tabuk nélkül.

Magadtól is lángra gyúlsz, akár hosszú időn át tartó szerelemre. Robbanékony vagy, a végletekig szenvedélyes, a csábítás beteljesülése és megtestesítője, akár a lobogó tűz.

 

A "piros" férfi szexuális személyisége

A piros színt kedvelő férfiak merészek és vállalkozó szelleműek, de gyakran egy "halványabb, elmosódott színű" női társat részesítenek előnyben, akit védelmük alá vonhatnak.

 

SZÍNEK TESZTJE - kattints ide!


Ajánlom az oldalt barátaimnak!

Belépés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó