No SSO cookie
narancssarga

 

A narancssárga színt kedvelem

Mennyire vagy érzéki? A színek erotikus tesztje

 

A narancssárga szín általános jelentése

Ez a szín lecsillapítja az lobbanékonységot, bátorítja a becsületességet és a jóságot. Elősegíti az önuralmat és támogatja a kitartást igénylő erőfeszítéseket.

A narancssárga szín rendkívül pozitívan hat a kezdeményezőkészségre, újjáteremtő hatása van. Feléleszti az érzékeket, jó közérzetet és jó kedvet teremt.

A buddhizmusban a megvilágosodás fénye, más vallásokban az egyetemes szeretet kinyilatkoztatását és a boldogságot  jelképezi.

A narancssárga a lelkesedők színe, amely tökéletes választás a depresszió és a pesszimizmus ellen. Nyugalmat, örömöt és optimizmust vált ki az emberekből. A nyitottság, az életkedv és az önbizalom színe, fiatalság árad belőle.

Ha narancssárgába öltözöl azt sugallod, hogy számodra fontos a fantázia szabad szárnyalása és a kreativitás. Ezt a színt viselve vagy környezetedben alkalmazva ünnepled az életet és kifejezed az életörömet.

A narancssárga szín számos szituációban pozitív jelentést hordoz, azonban jelenthet könnyelműséget és felszínességet is.

Elvont jelentés: gyümölcs, tűz, nap

Lélektani jelentés: melegség, fény, pompa, dicsőség, boldogság, szeretet

Jellem: illat, impulzus, inger, életöröm

 


 

A "narancssárga" nő szexuális személyisége

A narancssárga színt kedvelő nők többnyire romantikusak és gyakran van szexuális fantáziájuk.

Számodra az elő- és utójáték a legfontosabb, enélkül nem létezhet szexuális együttlét.Csúcspontja, amikor édes szavakat suttogtok egymásnak, tele romnatikával. A szexuális fantáziád nem ismer határokat és sokszor minden apró részletre kiterjed.

 

A "narancssárga" férfi szexuális személyisége

Azt mondják, hogy a "narancs" férfiaknak általában nincs igazi, átélt orgazmusuk, de kitűnően tudják szimulálni azt. Ennek ellenére igazi lepedőakrobaták.

 

SZÍNEK TESZTJE - kattints ide!


Ajánlom az oldalt barátaimnak!

Belépés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó