No SSO cookie
kek

 

A kék színt kedvelem

Mennyire vagy érzéki? A színek erotikus tesztje

 

A kék szín általános jelentése

A kék szín jelenti a harmóniát, békét és a megtalált belső nyugalmat. Az egyensúly színét képviseli. Visszaadja az élet ízét és az életörömet, segíti a depressziós személyiségeket, hogy túladjanak sötét gondolataikon.

Az álomhoz, bölcsességhez és derűhöz kapcsolódó szín. A belsőnk legeldugottabb részének színe, a befelé fordulásé és a mély dolgoké.

Mikor kékbe öltözöl, az érzelmeid kifejezésének és megosztásának vágyát tükrözöd vele. Azonban bánj óvatosan a kék színnel, hiszen túlzott mértékben nyomasztóvá válhat.

Elvont jelentés: ég, víz, tér, álom

Lélektani hatás: biztonság, barátság, bölcsesség, szabadság

Jellem: intelligencia, megnyugvás, frissesség, világosság, könnyedség

 


 

A "kék" nő szexuális személyisége

Teljesen kiélvezed a szerelmi kapcsolataidat, hiszen a kék nők szenvedélyes partner. Kiegyensúlyozottság jellemez, mindent egyformán szeretsz: az előjátékot, a szeretkezést, a gyengédséget és a simogatást az aktus után.

A házasságban, a kék szín kedvelői ideális partnerek, akik ritkán keresik máshol a boldogságot. Minden aprólékos mozdulatra figyelnek, és soha nem hagyják figyelmen kívül párjuk kéréseit.

 

A "kék" férfi szexuális személyisége

A "kék" férfiak fantasztikus szexuális partnerek. Meleg szívűek és érzékenyek partnereik szükségletei iránt. A szerelmi játékot művészi alkotásnak tartják, a tökélyre vitt szexualitás jellemzi őket. Közeledésük sokszor elegáns.

 

SZÍNEK TESZTJE - kattints ide!


Ajánlom az oldalt barátaimnak!

Belépés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó