Halloween jelmez készítés: kisördög

0

Szükséges anyagok egy hagyományos ördög jelmezhez:

• egy piros harisnyanadrágra, lábszárvédőre vagy nadrágra

• egy hagyományos piros pólóra vagy melegítőfelsőre

• szarvakra és egy farokra

 

Ördög jelmez elkészítése

Nem kell feltétlenül ragaszkodni a hagyományos változathoz, hogy egy jó és ötletes ördög jelmezt készíts.

A szarvak elkészítése

Ami a kis ördögöd szarvait illeti, vásárolhatsz egy szarvakkal ellátott fejpántot, esetleg saját magad is elkészítheted piros kartonpapírból. Ha szeretnél egy vasvillát is hozzá, vágj ki egyet piros kartonpapírból és ragaszd egy botra. Kérd meg gyermekedet, hogy színezze a botot pirosra, de ügyelj, hogy nagyon óvatos legyen vele.

A farok elkészítése

Illessz hozzá egy farkot. Mivel egy ördög farok nagyon vékony, használj piros kötelet és illessz a végére egy piros kartonpapírból kivágott nyílvesszőt. Úgy is elkészítheted, hogy összevarrsz két keskeny piros filc darabot és óvatosan kitömöd mielőtt ráillesztenéd a piros nyílvesszőt.

Kiegészítők

Egyes ördögök piros csokornyakkendőt is viselnek , ezért kiegészítheted gyermeked jelmezét nyakkendővel is. Vágd ki piros kartonpapírból, díszítsd tetszés szerint, majd illeszd egy darab gumira vagy szalagra.

A modern kisördögök szemüveget is viselnek. Vágj ki piros kartonpapírból egy megfelelő méretű szemüvegkeretet és rögzítsd ragasztószalaggal a szárait. Ha valami különlegesebbet szeretnél, kend meg a keretet ragasztóval és szórd meg csillámporral vagy apró gyöngyökkel.

 

halloween jelmez kisördög
Tetszett? Oszd meg!

Mondd el a véleményed!