No SSO cookie
feher

 

A fehér színt kedvelem

Mennyire vagy érzéki? A színek erotikus tesztje

 

A fehér szín általános jelentése

A fehér szín az esély megtestesítője, ami békét és belső nyugalmat hoz. Tisztaságot, ártatlanságot, naivitást, örömet és eleganciát sugall. A végtelent képviseli és a tökéletesség iránti vágyat.

Fehéret viselve a tisztaság iránti igényedet mutatod ki, és hogy szereted jól érezni magad a bőrödben. Viselőjének a vonzerejét növeli.

A fehér szín azt üzeni, hogy kész vagy helyet adni az újnak az életedben, nyitott vagy az új ötletekre, új tudásra és új hódításokra. Sokan a fehér színt ugyanakkor a távolságtartással és az érzelgősséggel asszociálják.

Elvont jelentés: hó, tisztaság, igazságosság, béke

Lélektani hatás: tökéletesség, erény, ártatlanság

Jellem: egyértelműség, józanság, bölcsesség

 


 

A "fehér" nő szexuális személyisége

Sokan úgy gondolják, hogy a makulátlan fehér-kedvelők a szexet valami "piszkos" dolognak tartják. Ez nem feltétlenül igaz, azonban várható, hogy végtelenül aggályoskodóak és puritánok legyenek.

A csókolózás nem a kedvenc foglalatosságod, a világosban történő szerelmi játszmák azonban vonzóak a számodra. Mottód a meztelenség és a tisztaság.

 

A "fehér" férfi szexuális személyisége

A "fehér" férfiak szeretnek "tiszták" maradni, ezért előszeretettel zuhanyoznak a szerelmi aktus előtt és után is. Azok közé az emberek közé tartoznak, akik különböző becéző szavakat használnak intim testrészeik megnevezésére.

 

SZÍNEK TESZTJE - kattints ide!


Ajánlom az oldalt barátaimnak!

Belépés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó