Burgonyafozelék malachússal

0

Hozzávalók:

  • 3 karika póréhagyma
  • 2 db közepes burgonya
  • körömnyi babérlevél
  • 2 szem köménymag
  • kevés zellerzöld
  • 1 teáskanálnyi vaj
  • 2 kocka húspüré

Elkészítési mód:

A burgonyát felkockázzuk és a póréhagyma karikákkal, köméynmaggal, babérlevéllel, zellerzöldjével odatesszük főni. Ha kész van egy 2-3 percig hagyjuk fedő alatt állni. A babérlevelet kivesszük és a többit összturmixoljuk. Hozzáadjuk a vajat és jól elkeverjük.

A malachusiból húspürét készítünk. A húst felkockázzuk, megmossuk és jó puhára főzzük, majd turmixoljuk.

A receptet beküldte: asztalosanita

Tetszett? Oszd meg!

Mondd el a véleményed!