No SSO cookie

barna

 

A barna színt kedvelem

Mennyire vagy érzéki? A színek erotikus tesztje

 

A barna szín általános jelentése

A barna a föld színe, az anyaság, gondoskodás, termékenység, szorgalom megtestesítője. Egy kellemes, semleges szín, amely se nem szomorú, se nem vidám.

Az őszinteséget szimbolizálja, a realizmust és a rend szeretetét. A barna színt sokszor olyan fogalmakhoz társítják, mint az egyszerűség, a praktikus képességek, a nyugalom, az állandóság, vagy az elégedettség.

Ha barnába öltözöl, kifejezed a személyes biztonság iránit igényedet, és érvényre juttatod általa a saját, belső értékeidet.

Elvont jelentés: nyugalom

Lélektani hatás: boldogságérzet, filozófia

 


 

A "barna" nő szexuális személyisége

A barna szín rajongója vagy? Azt jelenti hogy szereted a simogatást, a kényeztetést, a melegséget, valamit pároddal kiegyensúlyozott, érzelmes a kapcsolatod, melyben odafigyelsz az ő szükségleteire is. Kapcsolatotokat elnyújtott szexuális együttlétek jellemzik, mert sok időre van szükséged és intimitásra az erotikus játékaitokban. Érzelmeid annyira mélyek és érzékenyek, hogy sokszor egyetlen, nem odaillő szó is leállíthat mindent.

A barna szín kedvelői igazi romantikus lelkek, érzéseik mindig szívből jönnek.

 

A "barna" férfi szexuális személyisége

A "barna" férfiak figyelmesek és szenvedélyesek, de gyanakvóak, érzékenyek és könnyen megharagíthatóak is lehetnek. Ugyanakkor sokszor a lassúság is jellemzi őket.

 

SZÍNEK TESZTJE - kattints ide!


Ajánlom az oldalt barátaimnak!

Belépés

Nem vagy még felhasználónk?

Csak pár percbe telik a regisztrálás.

Regisztráció

E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó