Babarét 2011 – A városligeti gyermeknapon

0

babarét

A Városligeti Gyermeknap, minden évben a legnagyobb gyermekrendezvény az országban. Mind ismertségét, mind méretét, mind az eseményt követő médiavisszhangot tekintve kiemelkedik a „versenytársak” közül.

 

babarétÉvről-évre kb. 250 – 350 000 érdeklődő (BRFK becslése) vesz részt az eseményeken, melyek a Városliget teljes egészét lefedik, a Vajdahunyad Várától az Ajtósi Dürer sorig.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, 2008-ban hoztuk létre a Babarét nevű helyszínt, mely kb. 1 500 nm-en terül el, a Vajdahunyad Vára és a Petőfi Csarnok közötti ligetes területen.

Ez lett az a hely, ahol végre a legkisebbek is megtalálták a nekik való programokat, de ez nem azt jelenti, hogy kizárólag babák „látogatják”a helyszínt. Nekik a legvonzóbb tényező, hogy a Városligeten belül, egyedül itt van minden évben pelenkázó és pihenő sátor, illetve a terület kordonnal elkerített, így a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket.

 

Az elmúlt évek programjában szerepelt:

Pelenkázó, szoptató, baba-mama pihenő, bábos sátor, 4D ultrahang előjegyzés, őssejt tanácsadás, kismama házipénztár tanácsadás, ingyenes gyermekfotózás, Kenguru klubkártya regisztráció, kültéri játszópark, arcfestés, lufi hajtó bohóc, kreatív játék sátor, gyermek-fejlesztő központ, készségfejlesztés kicsiknek, gyermek könyv stand, hastánc bemutató, gyermekfejlesztő központ, állapotfelmérés, életvezetési tanácsadás.

 

Célunk 2011-ben is az, hogy a Városliget egyik legforgalmasabb pontján hozzuk létre Babarétet, mely színvonalas és változatos programjaival várja a látogatókat.

 

További információk: www.babaret.hu

 

nemzetkozi_gyermekmento_szolgalatA Városligeti Gyermeknap fővédnöke a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

Tetszett? Oszd meg!

Mondd el a véleményed!